Skip links

REPARASJONER

Haugsland AS tilbyr reparasjoner av alle typer transport- og anleggsmaskiner samt landbruksmaskiner. Vi har ekspertise innenfor mekanikerfaget og tilbyr reparasjon av blant annet elektriske systemer, hydraulikk, luft og varme samt motor og pumper m.m. Med et innholdsrikt delelager som dekker de fleste behov skifter vi ut defekte deler og erstatter de med nye kvalitetsdeler levert av en av våre mange leverandører.

Ikke la feil og mangler på dine maskiner gå utover din effektivitet og lønnsomhet. Kontakt Haugsland AS ved behov for reparasjon og vi hjelper deg raskt og effektivt. Vi har mekanikere med bred kompetanse og forskjellige ekspertiseområder. Slik er vi i stand til å innfri dine ønsker og behov uansett forespørsel. Med lang erfaring og bred faglig ekspertise kan du stole på at vårt arbeid utføres punktlig, nøyaktig og til avtalt tid og pris.

VI TILBYR OGSÅ


SERVICE

Vi tilbyr alt innen service for transportkjøretøy, anleggsmaskiner og landbruksmaskiner. Service utføres effektivt av erfarne mekanikere med ekspertise innen mekanikerfaget, hydraulikk og elektro.

LES MER

PRODUKTER

Vi har et innholdsrikt delelager med ekstrautstyr og deler til alle typer maskiner og kjøretøy. Våre leverandører leverer alt fra parkeringsvarmer til bil, båt og maskiner og varslingsbelysning, rototilt og ryggekamera m.m.

LES MER

SALG AV UTSTYR

Regelmessig vil vi oppdatere vårt utsalg med kampanjevarer, ekstrautstyr og deler fra vårt delelager. Vi gir deg konkurransedyktige priser, varer av høy kvalitet og veiledning for bruk, montering og vedlikehold.

LES MER
Kontakt