Skip links

SERVICE

Haugsland utfører service på alle typer transport- og anleggsmaskiner samt landbruksmaskiner. Innenfor servicesegmentet kan vi tilby en rekke tjenester knyttet til elektronikk, hydraulikk og mekanikk. Vi tilbyr skift av olje og filter, service på airconditionsystemer og service på lifter til lastebil blant annet. Vi skifter også reimer, justerer ventiler i tillegg til å utføre service på beltegir. Dersom mangler avdekkes under service har vi et innholdsrikt delelager som inkluderer det meste innen reservedeler ved behov for utskifting av arbeids- og varslingsbelysning, filter til personbil, transport-, anleggs- og landbruksmaskiner, batteri, startmotor, glass og ruter samt kabler og kontakter. Sannsynligheten for at Haugsland AS har delene du trenger er svært stor, og i tilfeller hvor vi ikke har delene på lager er vi effektive ved anskaffelse.

Regelmessig service er av høy nødvendighet da dårlig vedlikehold av maskiner og transportkjøretøy kan føre til store tap ved uforventet driftsstans eller lignende. Haugsland AS utfører service i planlagte intervaller slik at dine maskiner holder høy kvalitet alltid. Kontakt oss i dag for å avtale din servicetime i en av våre avdelinger i Stavanger eller Haugesund.

VI TILBYR OGSÅ


REPARASJONER

Våre kompetente mekanikere utfører reparasjoner av alle maskiner til transport-, anleggs- og landbruksbransjen. Vi har ekspertise innen hydraulikk og elektro, og benytter deler fra vårt eget delelager.

LES MER

PRODUKTER

Vi har et innholdsrikt delelager med ekstrautstyr og deler til alle typer maskiner og kjøretøy. Våre leverandører leverer alt fra parkeringsvarmer til bil, båt og maskiner og varslingsbelysning, rototilt og ryggekamera m.m.

LES MER

SALG AV UTSTYR

Regelmessig vil vi oppdatere vårt utsalg med kampanjevarer, ekstrautstyr og deler fra vårt delelager. Vi gir deg konkurransedyktige priser, varer av høy kvalitet og veiledning for bruk, montering og vedlikehold.

LES MER
Kontakt